Minulla on tässä netistä vieroittautumisjakso meneillään, kun Irkku söi tietokoneen laturin. :( Onneksi ei ollut seinässä kiinni.

Muuten meillä sujuu todella vaihtelevasti. Välillä kaikki sujuu todella hyvin ja välillä taas tuntuu, että mikään ei suju. Ohittamiset ei suju juuri milloinkaan, mutta harjoitellaan. Heti  kyllä lapsosista huomaa milloin on jaksanut/ehtinyt tehdä erikseen lenkkejä ja milloin ei. Kun lenkkeilen jomman kumman kanssa kaksi, on molemmat ihan into piukeena tekemässä mamman kanssa töitä, jopa Roni toisinaan osaa ohittaa silloin. :)

Agilityssa elämme taas vaikeita aikoja. Ilmeisesti treenitauko ei ole Ronin juttu. Neljän viikon tauon jälkeen se on ollut taas samanlainen vaatteissa roikkuja kuin aina ennenkin. :( Toivon mukaan se loppuu taas. Edistystäkin tosin on tapahtunut: kepit sujuu lähes itsenäisesti oikealta puolelta ohjattuna ja kontakteilla malttaa istua kunnes saa luvan lähteä. Ei tosin osaa pysähtyä siihen kontaktille vielä yhtään itsenäisesti. pitää melkeinpä fyysisesti se siihen vielä pysäyttää. Uusi lemppari radanpätkä, jota viime kerralla tehtiin:kepit, pöytä, keinu, putki. Roni mielestä toi oli ihana!!! No joo, mutta katsotaan mitä tästä tulee. Ajattelin ottaa kausikortin yhteen agihalliin, jolloin pääsisi useammin harjoittelemaan ja Irkkukin pääsisi tutustumaan agin saloihin. Ajattelin hyödyntää siinä samalla kokeneempia parsonohjaajia. ;)

Roni toipui leikkauksesta hyvin, ei ole käytös/paino muuttunut suuntaan eikä toiseen ainakaan vielä. Tosin ei sen ehkä tarvitsekaan muuttua, leikkautin Ronin lähinnä Irkun tulevien juoksujen takia. Irkun rappukäytäväkäytös jatkuu samanlaisena. Vesisuihku toimi ehkä 4päivää, takaisin sisälle palaaminen ehkä viikon (kunnes Irkku kiljui koko sen väliajan sisällä) nyt parhaiten on toiminut se, että en tee mitään ennenkuin tytsy istua napottaa hiljaa eteisessä ja sitten katsekontaktilla saa luvan edetä seuraavalle etapille. Noita etappeja on toisesta kerroksesta alaovelle 6kpl. :) Tämä toimii ainakin vielä toistaiseksi.

Eilen käytiin Milan ja Anun kanssa lenkillä ja nyt tytötkin jopa leikkivät. Roni "körmyytti" Milaa, mutta eipä tyttö hetkahtanutkaan siitä. :) Annun ja poikien kanssa ollaan tehty hihnalenkkejä paljon ja pojat eivät ole kertakaan edes yrittäneet tapella, vaikka mahdollisuuksia olisi ollut miljoona. Mahdollisuudet siis vanhapiikakommuuniin on. :D Kuntokolmonen on muuten loistava paikka harjoitella, jos jonkilaisia ohituksia! Jatkossa lenkkeilemme siellä harjoitusmielessä aina, kun vaan mahdollista.