Ronilta lähti nyt vihdoin pallit! Tuossa se nukkuu sylissä. Kauluria ei suostu pitämään, tai siis pitäähän se, mutta hyppii seinille. Taidetaan harjoitella sit myöhemmin illalla. Ei sitä onneksi kyllä se haava kiinnosta, mutta Irkulle voisi sen kaulurin laittaa. :) Laitan Ronille kaulurin vain, jos on pakko.

Nyt tulee siis pieni treenitauko agilityyn, mutta ajattelin kuitenkin maanantaina mennä treeneihin molempien kanssa. Ronin kanssa harjoittelemaan sitä, että esteide lähellä voi olla ihan rauhassakin. Toisin sanoen ollaan siis, vaikka puoli tuntia hallissa syömässä nakkeja. Ajattelin Irkun kanssa käydä haistelemassa tunnelmaa ja kokeilla vaikka putkea tms. Soittelen vielä huomenna agikouluttajallemme, että onko suunnitelma ok. Sitten seuraavalla viikolla harjoitellaan Ronin kanssa kontakteja ja keppejä. Ei hypitä vielä silloinkaan. Muuten Roni näyttää siltä, ettei leikkaus paljon menoa haittaa. :)

Sunnuntaina oltiin pinseritreffeillä ja Irkkua körmyytti oikein kunnolla siellä aikuinen urospinsku. Irkussa ei mitään jälkiä, mutta sen uroksen nenässä oli haavoja. En tajua yhtään mistä 
se tilanne alkoi. Tytsy oli pitkään sen jälkeen epäluuloinen. Oltiin puistossa sitten niin pitkään, että Iris alkoi taas leikkimään muiden kanssa eikä vaan seurannut mua siellä. Keskiviikkona käytiin Anun ja Milan kanssa lenkillä. Ronikin käyttäytyi tyttöjen seurassa oikein mallikkaasti. Iris ja Mila ei juuri leikkineet, kun metsässä oli niin paljon kaikkea muuta mielenkiintoista. Toivottavasti nähdään taas pian uudestaan. On muuten sisarukset hiukan eri näköiset. Pitää ens kerralla muistaa ottaa kamera mukaan.

Irkku on oikein tosissaan alkanut kiljumaan rapussa kulkiessa (ei siis tietenkään tee sitä yksinään, jolloin sitä olisi helppo kouluttaa vaan ainoastaan Ronin ollessa läsnä.) Sitruunapanta ei ota siitä kiljunnasta ja nyt ajattelinki alkaa kantamaan suihkepulloa mukana rapussa. Vettä niskaan aina kun kiljuu. Toivottavasti tehoaa! Tuntuu, että aina on jotain uutta ongelmaa, kun jostain pääsee eroon. Kyllä se taas tästä 
kuitenkin. :) Mutta ei meille muuta uutta.

Ajattelin tähän loppuun vielä listata mitä viime vuodesta jäi käteen:

¤ Kärsin 25-vuoden kriisistä
¤ Sain vakituisen työpaikan paikasta, jossa todella viihdyn
¤ Erosin, tapailin, erosin ja viihdyin/viihdyn sinkkuna.
¤ Muutin ensimmäistä kertaa elämässäni yksin asumaan.
¤ Jouduin opettelemaan kokkaamaan sen verran, että pysyn hengissä :D
¤ Laihduin pahimmillaan 8kg, joista olen jo puolet saanut takaisin.
¤ Kävin Lontoossa, Yorkissa, Edinburghissa ja Italian kiertueella.
¤ Löysin paljon uusia ystäviä ja huolehdin vanhoistakin paremmin kuin ennen
¤ Vieraannuin Järvenpäästä
¤ Aloin tuntemaan, että Tampere todella on kotikaupunkini
¤ Pidin elämäni ensimmäisen palkallisen 4 viikon kesäloman
¤ Olin mukana Tehyn työtaistelussa
¤ Suututin naapurit ja lepytin heidät myöhemmin
¤ Aloin maksamaan opintolainaa takaisin.
¤ Hankin toisen koiran
¤ Sain oman auton
¤ Kävin katsomassa melko paljon keikkoja: Näin Musen kahdesti.Jihaa!    Niin ja Toothpastenki näin kahdesti. :D
¤ Opin tuntemaan itseäni taas paremmin
¤ Kävin paljon ulkona syömässä... ja juomassa.
¤ Opin käyttämään messengeriä, facebookia ja myspacea :D
¤ Elin yhden elämäni vaikeimmista, mutta silti parhaimmista vuosista. Itkin, nauroin ja nautin paljon! :)