Tänään oltiin porukalla metsässä lenkillä noin tunnin verran. Tästä ajasta Iris oli takkini sisällä lämpimässä noin 80%. :D Ronin liikunnan määrästä olen Iriksen kotiuduttua ollut huolissani ja nyt sitten poitsu pääsi kunnolla revittelemään. Juoksi tunnin kuin hullu. ;) Joutuivat reppanat autossa olemaan samassa häkissä, koska takaluukun lukko oli jäässä, enkä siis saanut Ronia omaan boksiinsa. Yritän myöhemmin tänään saada lukon sulamaan. Hyvin niillä kuitenkin siellä sujui ei mitään murinoita tms. kuulunut. Muutenkin Roni on todella kärsivällinen ja ihana! Eilen aamulla se tosin ärähti Irikselle, kun Irkku oli aloittamassa riekkumisen klo 6 aamulla, mutta Roni ärähti Irikselle kovasti, ilmeisesti sanoen "Meillähän ei tähän aikaan riehuta, nuku!". Iris rauhoittuikin nukkumaan ja herättiin vasta klo 9. On toi Roni vaan niin mun poika, ehkä Iriskin vielä oppii meidän huushollin aamu-unisille tavoille. :D Kahden viime yön jäljiltä en ole löytänyt tarpeita lattialta ollenkaan ja muutenkin on sellainen tunne, että tytsy oppii pian sisäsiistiksi. Ilmoittaa kyllä kovaan ääneen milloin hänellä on hätä ja jaksaa jo yllättävän kauan (eli sen ajan kun puen itse salamannopeasti päälleni) odottaa ulos pääsyä! Hieno tyttö. Hiukan tuo kylmyys haittaa, mutta Iriksellä on nyt ollut Ronin vanha villapaita päällä ja kohta Ronin fleecehaalarikaan ei varmaan ole liian suuri enää. En vielä raaski ostaa omia vaatteita vaan saa pärjätä Ronskun vanhoilla ja nykyisillä tämän talven.

Autossa Iris malttaa pysyä jo hiljaa, mutta sisällä boksissaan pitää mekkalaa! Tänään harjoiteltiin pariin otteeseen ja voi sitä meteliä. Yritän nyt opettaa sillä taktiikalla, että aluksi pääsee heti pois, kun on sekunninkin siellä rauhassa ja sitten pikkuhiljaa pidentää aikaa... Iriksen on pakko siihen tottua, sillä kun esim. leikkaan Ronin kynsiä tai treenaan Ronin kanssa jotain, ei Iris voi pyöriä jaloissa ja toisin päin. Samoin siivoaminen sujuu satakertaa helpommin näin. No ajan kanssa harjoitellaan.

Tässä muutama heikohkolaatuinen kuva metsäretkeltämme:

1039090.jpg

1039068.jpg

1039071.jpg

1039085.jpg

1039123.jpg

1039088.jpg
Ja viimeisenä virallinen "osaan pissiä jo ulos"-kuva. hih.

Tänään Iris joutuu olemaan ekaa kertaa vähän pidempään yksin kotona, kun meillä on Ronin kanssa agility, mutta eiköhän se pärjää, jos vaan naapurit jaksavat kuunnella vinkumista. :)
 Roni tuossa paraikaa yrittää parhaansa mukaan väsyttää Iristä.