Ollaan taas lenkkeilty ahkerasti pettämättömän suuntavaistoni vuoksi. Eilenkin reilu kolme tuntia vierähti, ihan suunnitellusti... ;) Roni oli lenkillä taas vapaana ollessaan edukseen. Yksi irtokoira yllätti metsässä, jolloin Ronikin oli vapaana. Kutsuin Ronia se tuli luokseni!!! Ei edes rähjännyt tälle toiselle urokselle, joka tosin myös meni emäntänsä luo heti kutsusta. Samalla reissulla nähtiin labradorinnoutajanarttu 6kk. Roni näki sen ennen mua ja oli taas vapaana, mutta hetken pohdittuaan tulikin suoraan mun luo, eikä sen pennun luo. Palkinnoksi tottelevaisuudesta sai Roni leikkiä tytsyn kanssa vartin verran. Ihanaa, ettei tarvitse jännittää toisia koiria Ronin ollessa irti. Juoksijat ja maastopyöräilijät onkin sitten eri juttu.

Olemme alkaneet harjoittelemaan pennun tulon vuoksi (ja sen vuoksi, että Roni EHKÄ näykkäisi yhtä naapuria rappukäytävässä :( ) rappukäytävä käytöstä rauhallisempaan suuntaan. Olen yrittänyt miettiä pääni puhki, mikä "tyyli" olisi minun kannaltani se kaikkein kätevin aj olen päätynyt siihen, että minä annan kontaktin saatuani luvan mennä ovista ja portaissa pitää aina odottaa lupa ennenkuin saa kiivetä ulos. Muut "tyylit" tuntuivat liian hankalilta, kun on liukkaat portaat ja paljon ovia. No toivotaan, että tämä nyt toimii. Roni osaa nyt jo olla melko rauhassa rapussa, mutta malttamattomana tyyppinä on alkanut kiljumaan rapussa!! Malttaa siis kulkea hitaasti ja odottaa lupaa, mutta vinkuu tai kiljuu melkein aina. Ulkona on NIIIN kivaa! Myöhään illalla (tai aamuyöllä) tämä on tosi kiva tapa. Naapurit tykkää meistä entistä enemmän!! Mitäköhän ne ajattelee, kun meille tulee toinen koira?! :P

Tänään käytiin Saanan ja Ilonan kanssa tekemässä Ronille ja Ristolle verijäljet, jotka huomenna olis tarkoitus ajaa. Ronille tehtiin ehkä 50 metriä pitkä suora jälki. Saa nähdä miten poitsu malttaa siihen keskittyä. Jäljenteon jälkeen käytiin vielä lenkillä. Ilona ja Roni eivät tietenkään voineet nyt painia tai mitään, kun ei ole hihnoja, jotka voisi saada kivasti solmuun. Mukava iltapäivä oli!

Otsikkoon viitaten otin eilen Ronista todella surkealla kamerakännykälläni kuvia, kun Roni raahasi varmaan 400metriä mukanaan tätä kuvassa näkyvää halkoa! Terrierin ego on mahtava!

961765.jpg

961766.jpg