Oltiin tänään luolakokeessa ja Roni sai tuloksen C 35. Tuomarina Marianne Ikola ja tässä arvostelu:

Tyhjän luolan tarkistus: nopea, täydellinen, lähes äänetön. Koeaika 20min.
Nopeasti luolaan ja luukulle. Riista perääntyy vas. päätepesään ja koira seuraa aloittaen painostuksen ahdingon alla. Riista iskee erittäin kovaa ja koira perääntyy, mutta palaa vähitellen ahdingon puoleen väliin painostamaan, mutta paras tehokkuus työskentelystä hävisi iskun jälkeen. Koira käy kerran tarkastamassa luolaston muut osat. Koiran koko häiritsi ahdingossa työskentelyä.

Kootut selitykset: Ensinnäkin, mä rupesin nauramaan, kun toi kokoasia mainittiin. Meidän pikkuinen Roniko liian iso ahdinkoon.. Se on varmaan niin bodattu malli, ettei mahdu appelsiinit kainaloissaan ahdinkoon. ;P mutta oikeesti, täytyyhän siinä olla jotain perää, kun asiantuntija asiasta mainitsi...
Tuomari oli todella tiukka. 12 koirasta 6 sai D-tuloksen, 4 C-tuloksen ja 2 B-tuloksen. Ketut oli myös todella hyviä ja määrätietoisia! Todella hyvää harjoitusta ja olen ERITTÄIN tyytyväinen Ronin tulokseen! Roni selvisi muuten vammoitta, mutta päässä taas kuhmu... voi ressua! Oli kiva myös nähdä miten Roni toimii muualla kuin Ikaalisissa, ketut ainakin paljon kovempia Nummisissa ja silti Ronski sai C:n!!! Ja taas sai Roni kehuja siitä, kuinka hyvä koira se varmasti olisi oikeissa hommissa! ei liian pääkkö eikä nössö! Monet hyvät ketunmetsästäjät ovat kuulemma juuri näitä C-koiria. Sanoivat he.

Nyt mennään nukkumaan, että Roni jaksaa huomenna juosta Mansen Murressa!