Taas pitkästä aikaa ehdin tänne kirjoittelemaan... Olen ollut koko viime viikon saikulla, joten en ole aikoihin päässyt koneelle.Eli aloitetaas nyt kuulumisten kertominen.

Juhannusta ennen Roni oli siis mun yövuorojen aikaan hoidossa ystävälläni ja toisen yön Emma-siskon seurana. Molemmat yökyläilyt sujuivat hyvin, paitsi Emman luona Roni nukkui boksissa, kun ei muuten kyennyt rauhoittumaan. ;) Ystävälläni yötä ollessaan Roni oli yrittänyt salaa yöllä hiippailla luvatta sänkyyn. Ronia oli kuulemma jännittänyt niin, että se oli ihan tärissyt.Ensimmäinen kielto oli kuitenkin mennyt perille.

Tiistaina käveltiin agilitytreeneihin kaupungille (n. 8km). Agitreeneissä sain ilokseni huomata, että Roni oli lähes ainoa koira, joka pysyy hanskassa treeneissä. Edelleen treenit on yhtä härdelliä, mutta Roni on niin ahne ja lelujen perään, ettei  muu kiinnosta. Hyvä niin. Roni osaa jo kohta pujotella kepit! JEE!

Keskiviikkona treffattiin ihana kultsu tyttö Romppu, jonka omistajat ovat opiskelukavereitani. Roni ja Romppu tulivat ihan kivasti toimeen, Romppu vaan ei aina ymmärtänyt terrieriärinää... :D Koirat sai juoksennella metsässä ja käydä uimassa sillävälin, kun emännät vaihtoivat kuulumisia. Metsäretken jälkeen Roni pääsi vielä matkustamaan bussilla, joka on nykyään ihan ykkösjuttu! Kaikki ihanat tädit tulee rapsuttelemaan ja saa vielä katsella maisemiakin!

Torstaina Roni näki "pappaa", joka poikkesi kylässä matkallaan juhannuksen viettoon. Roni menee ihan solmuun, kun se näkee "papan", on se niin ihana! Käytiin torstai-yönä pyöräilemässä noin 5km lenkki. Se oli kivaa!

Perjantaina lähdettiin Rusthollille juhannuksen viettoon asuntovaunulle. Roni-Reppana joutui viettämään juhannuksen hihnassa, kun ei siellä uskaltanut päästää sitä yhtään irti. Mutta Roni tuntui silti nauttivan oikein kovasti, kun paikalla oli monta leikittäjää ja lenkittäjää. Roni pääsi myös nuoresta iästä huolimattaan nauttimaan aikuisuudesta osallistuessaan terassilla istumiseen ja jatkoille. :) Kauheasti Roni sai käytöksestään kehuja! Kummallista. Juhannusheilakseen Roni valitsi kääpiöpystykorvauros Paten 4v, eli kokoajan vahvistuu vain ajatus Ronin homoudesta. :)

Juhannuksen jälkeen minä tulin kipeäksi. Makasin vain kotona 39asteen kuumeessa kurkkukipuisena. Muutaman päivän sairastamisen jälkeen diagnoosiksi varmistui angiina. Lääkkeet saatuani alkoi olo helpottamaan. Roni- raukka hyppi seinille, kun enhän mä moneen päivään jaksanut muuten lenkkeillä kuin korttelin ympäri hitaasti. Yritin kyllä aktivoida Ronia monin muin keinoin aina, kun itse jaksoin, mutta eihän se riitä. Onneksi ihanat, ystävälliset ihmiset sitten lenkittivät Ronia puolestani. Kiitos A ja R! Keskiviikkona meillä oli Mona taas hoidossa, joten silloin Ronilla oli edes jotain tekemistä. Huomasi vaan,että oltiin monta päivää oltu kaksi neljän seinän sisällä, kun Roni oli taas pitkästä aikaa mustasukkainen minusta. Onneksi se meni illan aikana ohi.

Nyt ollaan sitten pitkästä aikaa taas mun kotikotona. Roni nauttii olostaan ja minä parantelen oloani, jotta olisin sitten lomalla terve! Vielä 4 yövuoroa ja loma alkaa! Ihanaa!

ps. Yritän laittaa jotain kuvia tänne taas joskus. Jos saan aikaiseksi.