Kaikenlaista on ehtinyt tässä päivitysten välillä tapahtua. Oltiin siis maalla Ronin kanssa toissa viikonloppuna ja kavereina oli 5 koiraa (2 narttua, 2 leikattua urosta ja 1 uros) ja meno oli sen mukaista. Kavereiden kanssa painimisen lisäksi Roni pelasi Mölkkyä (varasti kerran heittokapulan...), leikki lasten kanssa ja uiskenteli suossa. Viikonloppu sujui hyvin ja hengissä selvittiin. Kotiin päästyämme oli Roni ihan poikki.

Tiistaina käytiin Riikan ja Emman kanssa koirapuistoilemassa ja uimassa. Koirapuistossa oli myös kolme muuta urosta, jotka olivat Ronia vanhempia, joten ongelmia ei ollut. Sisarukset nauttivat toistensa seurasta taas täysillä. Tiistaina oli myös agilitytreenit, joissa tällä kertaa oli edes hitusen enemmän tekemistä. Silti Roni turhautui sen verran, että oli pakko käydä pörhistelemässä toiselle urokselle, joka treenasi meidän vieressä. Ei onneksi saaneet tappelua aikaan, vaikka irti olivatkin... Treenien jälkeen lähdettiinkin junalla Järvenpäähän ja matkalla Ronia viihdytti cairninterrierinarttu. Rankan päivän päätteeksi jälleen uni maistui. (yksi jalkapallo piti vielä illalla tuhota... ;) )

Viime viikonloppu menikin sitten Järvenpäässä ja mukavaa oli. Sekä minulla, että Ronilla. Roni sai leikkiä taas koko viikonlopun "isojen poikien" kanssa ja käytiin katsomassa myös jalkapallo-ottelua. Roni oli oikein mallikelpoinen kansalainen. Lauantaina Roni treffasi Luna- parsonin, jonka omistaa tuttumme Järvenpäästä. Ronin täytyi melkein tunnin ajan houkutella Lunaa leikkiin ennenkuin Lunakin innostui... Sitten juostiin ja lujaa! Lauantaina piti olla luolakokeet Nummisissa, mutta ne olikin peruttu, kun eläinlääkäriä ei saatu paikalle. Hö!

Maanantaina oli Pirkkalan Piskien agilitytreenit, joissa saatiin tehdä ihan hirveän paljon kaikkea. Tehtiin jo jonkin mittaisia radan pätkiä ja Roni on ihan älyttömän hyvä. Minä taas en. Sähläsin, hidastelin ja sekoilin niin paljon, ettei hommasta välillä meinannut tulla yhtään mitään. No Roni sai mennä täysillä ja minullakin on lihakset kipeänä juoksemisesta. Kaikenkaikkiaan kuitenkin tosi kivat treenit. Nyt täytyykin miettiä jätänkö Tamskin kurssin kesken. Toisaalta olisi kiva saada talviharjoittelupaikka, mutta toisaalta vien vaan jonkun innokkaamman kurssipaikan Tamskilta. Ehkä talvella voisi vaikka tokoilla. Täytyy nyt vielä hetki miettiä mitä tekisi. Olen maailman huonoin päättämään mistään mitään.

Loppuviikon Roni on hoitolapsena enemmän tai vähemmän. T haki Ronin maanantai-iltana hoitoon ja haen Ronin sieltä torstaiaamuna. Torstain ja perjantain väliseksi yöksi Roni menee työkaverini luo yökylään (vien ennen yövuoroa ja haen kotiin yövuoron jälkeen). Tämä yksinhuoltajavuorotyöläisen arki on välillä hankalaa... :) Lauantaina lähdetäänkin parsoneiden agilityleirille. Kivaa!

Olen viime aikoina huomannut, että Ronin kanssa eläminen on kokoajan helpompaa ja helpompaa. Ronia uskaltaa taas jättää huoletta hoitoon, Roni tulee entistä paremmin toimeen toisten koirien kanssa, Ronin kanssa ei tarvitse jännittää yhtään sitä miten se käyttäytyy lasten seurassa, matkustaminen julkisilla on nykyään todella helppoa, Ronin ja minun suhde on parantunut huimasti, kun lopetin karjumisen, Roni ei ole läheskään yhtä varautunut vieraiden seurassa kuin ennen, Roni uskoo kieltoja paremmin ja jopa hihnakäyttäytyminen on parempaa kuin ennen. Joko se alkaa aikuistua tai sitten olen onnistunut tekemään edes jotain oikein. Kivaa!

Tässä muutama kuva Ronista taannoiselta mökkireissultaan. On se vaan niin söpö! Katsokaa vaikka itse.

606722.jpg

606723.jpg

606725.jpg