No ei vaan. Mulla vaan on ton koiran kanssa tällä hetkellä hermot niin kireenä. Ajattelin taannoin, että nyt alkaa sujua jo paremmin ohitukset ym. jutut niin Roni meni ja kehitti itselleen uuden ongelman!!! Nimittäin lenkkeilijät... Eilen metsässä irti ollessaan ja juoksijan tullessa vastaan Roni näykkäisi juoksijaa pohkeesta. HÄVETTÄÄ!!! Hihnalenkeillä juoksijan tullessa vastaan alkaa Roni tuijottamaan murhanhimoisesti enkä saa siihen mitään kontaktia. Ihan kuin niitä jahdattavia ei olisi ollut vielä tarpeeksi... No jatketaan harjoituksia. Taas ja ikuisesti. Eilen iltalenkillä Roni tosin käyttäytyi ylinätisti. Kai se oli kuullut, kun uhkasin myydä sen tai oikeastaan lupasin maksaa mikäli joku sen ottaa... :)

Vaikka Roni on kodin ulkopuolella melko hankala niin kotona se on maailman ihanin. Ehkä mä luovutan koiran kouluttamisen suhteen ja muutan maalle, enkä poistu Ronin kanssa koskaan kotoa.

Oltiin viime alkuviikosta käymässä mun entisen kämppiksen luona ja niillä on kaksi kissaa. En uskaltanut päästää Ronia koko vierailun aikana hihnasta irti, sillä kissat olisivat saaneet kyytiä. Suuri Metsästäjä Roni.

Muuten meille kuuluu superhyvää. Kaikkien vaikeuksien keskelläkin paistaa aurinko.