Se nimittäin käyttäytyi eilisissä agi-pääsykokeissa mallikelpoisesti. Kerran vaan yhteistyötestin aikana karkasi putkeen... :) Jee!!! Päästiin siis kurssille. Katsotaan josko se harrastus parantaisi meidän yhteistyötä (ja mun kuntoa) muutenkin. Roni ihastui muuten eilen parson- Panuun, ei ärissyt sille ollenkaan, vaikka Panu on samanikäinen Mies kuin Roni. Ehkä Roni viehättyi Panun komeudesta... :)

Mulla piti olla koiravapaa viikonloppu, kun Tomaksen piti ottaa Roni mukaan mökille. T:n täytyy sittenkin olla töissä, joten Ronski onkin mulla ainakin suurimman osan viikonlopusta.

Tänään on illalla silmä- ja polvitarkastus. Vähän jännittää miten Roni antaa käsitellä, kun perjantaina Riikan nyppiessä Ronia häpeäkseni huomasin, että noi käsittelyharjoitukset on olleet aika vähissä (= olematonta). Huomenna sitten mennään parsonpoika Titon kanssa lenkille. Tito ja Roni kävi pentuna muutaman kerran juoksentelemassa metsässä yhdessä, mutta sitten ne alkoivat ärisemään toisilleen. Ikäeroa pojilla on reilu kuukausi, joten se oli ihan odotettavissakin. Huomenna olisi tarkoitus tehdä ihan hihnalenkki, vaihdella kuulumisia ja harjoitella toisen uroksen kanssa olemista.