Mitäs meille? No kiitos ihan hyvää.

Viimeisen päivityksen jälkeen olemme ainakin olleet pääsiäisenä maalla, jossa Roni on vihdoinkin oppinut käyttäytymään. Roni jopa kohteli serkkuni yksivuotiasta lasta hellävaroen, vaikka Verneri-poika löi Ronia vahingossa puuvasaralla päähän. Jee, voin joskus hankkia lapsen JA pitää koiran. ;) Roni myös rakastui mummoni 11-vuotiaaseen narttukoiraan (jolla vauva/vauvat kuoli kohtuun, mutta selvisi siitä). Roni nylkytti Toopea (tosi naisellinen nimikin, ehkä Roni luulee Toopea nimen perusteella pojaksi) koko ajan ja nuuhki takapuolea. Onneksi Toope jaksoi Ronia komentaa ja sai pienen pojan ruotuun. Roni pitää kokeneista, vanhemmista leideistä. ;)

Pääsiäisen aikana lähdin kerran koko koiralauman (miinus Toope, joka oli vielä toipilas) kanssa lenkille. Laumaan kuului Roni, Tyyko(siskoni sekarotuinen), Tino(siskoni Collie) sekä serkkujeni kaksi sekarotuista koiraa, uros ja narttu. Lenkkeiltyäni vartin, huomasin Tinon olevan ainoana näköetäisyydelläni. Aloin huudella koiria takaisin ja pitkän ajan päästä tuli Roni takaisin, hetki sen jälkeen palasi Tyyko ja serkkujeni koirat palasivat vasta kotipihaan. Että sellainen laiton koirien ulkoilutus kiinnipitoaikaan sitten meillä. Ties mitä siellä metsässä tekivät ja tuhosivat.

Roni on tässä välissä ilmoitettu koiranäyttelyyn Riikan vankalla tuella. Saas nähdä saako Roni edes sitä H:ta, kun meidän käytösvalio ei aina käyttäydy niinkuin olettaisi. Kerron sitten tarkemmin, kun ollaan siellä oltu. Roni on ollut myös Emman luona hoidossa, siitä lisää täältä.

Järvenpäässäkin ollaan kertaalleen käyty junalla matkustaen. Roni osaa jo olla junissa tosi nätisti. Takaisin tullessa se jopa nukkui junan lattialla. Järvenpäässä Roni teki "papan" kanssa vohveleita, siitä kuvia kunhan saan aikaiseksi liittää ne tänne.

Muuten meille kuuluu samaa mitä aina ennenkin. Roni rähjää hihnassa ja mulla palaa päreet ja iskee epätoivo. Muuten hihnakäyttäytyminen on kokoajan muuttumassa parempaan suuntaan. Voi, kun Roni kasvaisi jo aikuiseksi niinkuin siskonsa on tehnyt.