Eilen sitten muutettiin uuteen kotiin. Nyt ollaan Ronin kanssa siivoilemassa vanhassa kodissa. Eilen minulla oli isä muuttoapuna ja onneksi iskä otti "isot pojat" eli Tinon ja Tyykon mukaan muuttopuuhiin, ne sai olla Ronin seurana. Muuten olisi Ronilla ollut ihan tylsä päivä, kun se olisi ollut muutossa vain tiellä. On muuten Ronilla hyvin muistissa se Tinon ja Ronin pikku rähinä, sillä heti Tinon ilmestyttyä meidän ovelle meni Roni selälleen. Eli ei se ihan päävikainen koira toi Roni voi olla, kun se osaa omassa kodissaankin alistua. :)

Viime yö nukuttiin jo uudessa kodissa. Ronikin pääsi sänkyyn nukkumaan, vaikka olen päättänyt ettei niin enää käy. Roni oli illalla ihan puhki kaikesta touhusta, muttei ehtinyt nukkumaan, kun piti vahtia 
rappukäytävän ääniä. onneksi se ei sentään ihan kamalasti haukkunut. Jätin kuitenkin varmuuden vuoksi uusille naapureille lappua käytävään, että ilmoittavat mikäli Roni hirveästi haukkuu ja valmiiksi sitä pahoittelin. Asunnon lähellä menee tie ja sieltä kuuluu auton ääniä, mutta ainakaan eilen illalla Roni ei niitä noteerannut.

Ronilla on selvästi hirveä stressi päällä. Uudessa kodissa se kyhnää kokoajan kyljessä kiinni, ei päästä silmistään ja tarkkailee kokoajan ympäristöään. Pienenkin äänen kuultuaan se haukahtaa kerran. Lisäksi se alkoi eilen taas kutista ja punoittaa. Eikä se ainakaan mun mielestäni ole saanut mitään ruokaa mikä sen voisi aiheuttaa. Täytyy jo tänään pikku hiljaa alkaa harjoitella yksinoloa, sillä tiistaina menen taas 
töihin. Kun tultiin vanhaan kotiin siivoilemaan oli sydäntä särkevää nähdä kuinka riemuissaan ja rentoutunut Roni täällä on. No kai se tottuu aikanaan. Sitä paitsi se tulee "isukille" hoitoon viikon päästä, kun mulla alkaa yövuorot. Nyt aletaan siivoamaan. Huh.