Roni on vihdoin oppinut katsomaan telkkaria. Torstaina Idolsia piti katsoa suorastaan jähmettyneenä ja eilen Men In Bleck oli todella mielenkiintoinen ja sille piti melkein murista. Nyt voimme sitten koko perheen kesken viettää aikaa yhteisen lempiharrastuksen parissa. :)

Roni ei tykkää pakkasista yhtään. Tämä taitaa tosin olla pukeutumiskysymys, täytyy mennä ostamaan tossut ja haalari. Lenkillä täytyy mennä joko metsään tai keksiä tekemistä hihnalenkille, jotta kylmyys unohtuisi. Sisällä täytyy myös yrittää aktivoida, jottei koira hypi seinille. Onneksi on keksitty kaikkia juttuja koiranomistajien helpotukseksi. Haluan kiittää kongeista, Nina Ottesenin peleistä, tennispalloista, halvoista vinkuleluista ja luista. Tosin luista saattaa tulla sivuvaikutuksia. Torstaina annoin Ronille isohkon rustoluun ja ajattelin ottaa sen pois, kun puolet on syöty. Kävi kuitenkin niin, että Roni hotkaisi luun 15minuutissa kitaansa ja nyt onkin ollut maha todella kovalla. Annoin tänään aamuruualla Ronille kermaviiliä ja öljyä sekoitettuna, jotta suoli lähtisi luistamaan. kermaviiliä annoin lähinnä maun vuoksi, mutta turhaan. Roni nuoli kipostaan viimeisetkin öljytipat ilman kermaviiliäkin. on se helppoa, kun on ahne koira.

Minä keski-ikäistyn kovaa vauhtia 25- vuotiaana. Eilen illalla otin taas yhden askeleen lähemmäs keski-ikää eli ryhdyin flexikäyttäjäksi. :) Ajattelin. että Roni saisi pikkulenkeillä enemmän liikuntaa flexiä käytettäessä. Meidän pikkulenkkireitillä, kun ei koskaan tule ketään vastaan. Roni käyttäytyi flexissä hienosti, ei sinkoillut yhtään, vaikka niin luulin.