Roni on nukkunut nyt noin kaksi kuukautta makuuhuoneen ulkopuolella pyrkyrimäisyytensä vuoksi. Nousee näet nuorelle miehelle pissa liiaksi päähän, kun saa nukkua samalla tyynyllä oletetun johtajansa kanssa. No... Ajateltiin, että voitaisiin ostaa Ronille oma ihana peti, jossa se sitten voisi makuuhuoneessa nukkua. (On meinaan vähän tunkkaista nukkua makuuhuoneen ovi kiinni.)  Halusin ostaa sen jostain halpispaikasta, koska suurella todennäköisyydellä Roni pistää sen palasiksi jossain vaiheessa ja ketuttaahan tuhottu 50euron peti enemmän kuin halpisversio.Tänään löytyneistä vaihtoehdoista en kelpuuttanut yhtäkään meidän poitsulle ja vaihtoehtoisia ostopaikkoja oli sentään 5. Olisinpa joskus itselleni ostettujen tavaroiden ja/tai vaatteiden suhteen yhtä vaativa. :) Huomenna sitten jatkuu the Täydellisen Koiranpedin metsästys.

Olimme tänään taas Riikan ja Emman kanssa koirapuistossa ja hihnalenkillä. Hihnassa kävellessään Roni on alkanut silloin tällöin "pompottamaan" oikeaa takajalkaansa (eli tavallaan ontuu, muttei joka askeleella). Vapaana ollessaan ei näin tee, joten johtuu varmaan hihnassa vetämisen aiheuttamasta lihaskivusta?! Kotona tarkistin tassun eikä siinä ollut mitään. Täytynee seurata tilannetta ja vähän hieroa poikaa.

Viime aikoina Roni on valitettavasti taas vetänyt hihnassa normaalia enemmän, koska on ollut niin paljon hihnalenkeillä toisen koiran kanssa. Oma moka, kun ei ole jaksanut asiaan puuttua tiukemmin. Täytyy varmaan taas kahdestaan harjoitella miten siinä hihnassa kuljetaan. Blaah...

Lenkiltä kotiin tullessani katsoin peiliin ja pelästyin. Olin aamulla kaupungille lähteissäni laittanut ripsiväriä unisiin silmiini ja iltapäivällä olin sen jo unohtanut räntäsateeseen lähtiessäni. Räntäsateesta palatessani näytin siltä, että maailma olisi viholliseni ja koko sukuni kuollut. Sellaisia ripsivärinvalumisjälkiä en ole vähään aikaan, jos ikinä, ihmisten ilmoilla nähnyt!