Minulla oli tänään iltavuoro ja Tomas ylitöissä, joten Roni oli poikkeuksellisesti koko iltavuoron (8h) ajan yksin kotona ja sehän oli aivan liikaa...
Aamut menee ihan ok Ronin ollessa yksin, mutta iltaisin Ronin mielestä kuuluu tehdä jotain eikä olla yksin kotona. Ronin kiukku kohdistui selvästi Tomakseen (ihan kuin se ymmärtäisi, että yleensä mamman ollessa iltavuorossa isukki tulee ensimmäisenä kotiin. Niin varmaan!), sillä Roni oli pureskellut Tomaksen vaelluskengiä tai lähinnä pohjallisia ja repinyt palan irti T:n takista... Ronihan ei ole koskaan ollut kova poika tuhoamaan tavaroita, joten tämä oli nyt jo aika iso mielenosoitus.

Tänään ennen töihin lähtöäni käytiin Ronin kanssa metsälenkillä. Roni oli ihan kummallinen, se pelkäsi kaikkea ja vapaana ollessaankin kulki kokoajan mun jaloissa. Yhdellä aukiolla se uskalsi vähän juoksennella minun ollessa paikallani, mutta heti minun lähtiessä liikkeelle se jatkoi jaloissa pyörimistä. Ehkä se itsekin tajusi miten lähellä kuolemaa se eilen oli päättömän juoksentelun seurauksena... ;)
Oikeasti pelokkuus voisi johtua siitä, kun lähdimme lenkille melkein suoraan unesta. Nukuimme nimittäin vähäsen pommiin. Toinen syy pelokkuuteen voisi olla esim. joku vitamiinien puute, tai ainakin ihmisille vaikeat puutostilat voi aihettaa hallusinaatioita. Äh.. Tämä kaiken ja kaikkien analysoiminen on ammattitauti. Anteeksi. :)