Nopea pikapäivitys töissä ollessa siis...

Asumme edelleen yksiössä eikä loppua näy. Eikö animalia ja amnesty voisi puuttua tähän tilanteeseen?!? Onhan tämä nyt jo ihmis-ja eläinoikeuksien rikkomista, että kaksi ihmistä ja kaksi koiraa asuvat yksiössä. :D Toisaalta on kyllä ihan kiva, että kaikki neljä olemme kokoajan toisiamme lähellä.

Mitäs  koiramaista me ollaan viime aikoina puuhailtu. öööö.... Irkku harrastaa siis tokoa nykyään ja jopa hra L on kertaalleen käynyt Irkun kanssa tokotreeneissä ja hänpä innostui siitä! Nyt kotona harjoitellaan miltei joka päivä paikallaan oloa, maahanmenoa ja perusasentoa. Hra L oli myös Irkun kanssa paikkaamassa poissaolijoita Ronin keskiviikon TC-kurssilla. Kerrassaan täydellinen mies! Pärjää sekä minun että koirieni kanssa. :)

Roni osallistui M:n kanssa parsoneiden agimestiksiin, joissa Roni oli ykkösluokan paras. Jee Jee! Saatiin hieno ruusukekin (otan kuvan joskus), joka tosin olisi Ronin mielestä paljon kivempi palasiksi pureksittuna. Irkku oli jälleen turistina mukana.

Lenkit sujuu edelleen ihan ok, kunhan ei "viholaisia" ole näköpiirissä. :) Ronia en nykyään uskalla pitää irti muuta kuin paikoissa, joissa näen kauas. Pitkällä fleksillä se ulkoilee siis edelleen lähimetsissä ja tiheissä metsiköissä. Eipä se tunnu siitä juuri kärsivän. Fleksin kanssa onkin todella kätevä harjoitella vapaana oloa, sillä sen avulla pystyy luomaan illuusion vapaana olosta ja minä pysyn  rauhallisena. Näillä mennään kunnes olen varma, että Roniin voi taas luottaa. Hyvä harjoittelupaikka on myös aseman viereinen koirapuisto, jossa kulkee paljon ihmisiä ohi ja Roni voi olla vapaana. Nykyään Roni tuleekin 95%sti luo, vaikka tekisi mieli mennä aida raosta rähjäämään ohikulkevalle äijäporukalle. Jee jee!!

Irkun kanssa ollaan harjoiteltu näyttelytaitoja näyttelytreeneissä ja kotona. Tytsy osaa seistä hienosti, mutta kävelyttäminen (vai mikä se on) muistuttaa enemmän tokon seuraamista. Noo.. ehkä se Niinan kanssa sujuu paremmin. Minähän en siis Irkkua esitä, kun oon niin kova jänskäämään.

Tällaista meillä. Rauhallista yhteiseloa lenkkeilyn tokon ja agin merkeissä. Minä haaveilen yhteisestä vapaapäivästä ja päiväretkestä esim. seitsemisen kansallispuistoon. Pienet on ihmisen haaveet, kun on onnellinen. :)